Reus Traprenovatie in Noord-Holland

Wilt u graag een mooie en nette trap zonder een nieuwe te hoeven plaatsen? Dan zijn wij het geschikte adres voor uw traprenovatie! Ons team bestaat uit de broers Jim en Dave Reus en trapmonteurs met meer dan 20 jaar ervaring. Samen staan wij voor u klaar.

Reus Traprenovatie is dé traprenovatiespecialist in Noord-Holland en aangrenzende provincies. Wij leveren geheel naar wens: compleet gemonteerd, als doe-het-zelfpakket of per onderdeel apart. Alle traponderdelen worden zorgvuldig gefabriceerd en voor elke levering persoonlijk gecontroleerd op kwaliteit en kleur.

Uw trap renoveren

Reus Traprenovatie is gevestigd in Hoogkarspel, Noord-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovaties. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in het renoveren van trappen en weten uw trap in gemiddeld één werkdag om te toveren van een verouderd model tot een prachtig meubelstuk.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze showroom, waar u verschillende trappen kunt bekijken en kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Wilt u langskomen bij ons in de showroom en zeker weten dat wij tijd hebben om u van goed advies te voorzien? Maak dan een afspraak zodat wij u goed van dienst kunnen zijn. Weet u echt niet waar te beginnen? Wij kunnen ook vrijblijvend bij u langs komen om de trap te bekijken en de mogelijkheden door te spreken.

Heeft u vragen over het materiaal of wilt u uitleg omtrent de aangeboden artikelen, neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0228-769030 of een mail sturen naar info@reusmaatinterieurs.nl. Wij helpen u graag! Bent u benieuwd wat een traprenovatie ongeveer gaat kosten? Op onze site kunt u vooraf een berekening maken van de geschatte kosten.

Naast Reus Traprenovatie hebben wij ook Reus Maatinterieurs: voor kasten op maat, meubels op maat, raamdecoratie en vloeren. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.