Traptreden laminaat

Laminaat overzettreden

Laminaat overzettreden zijn er in twee merken leverbaar:

Mexstair overzettreden is samengesteld uit een basis van HDF met aan de zichtzijde een HPL laminaat van slijtage klasse 33. Door toevoeging van aluminiumoxide en een gestructureerde oppervlakte zijn deze treden stroef van zichzelf en hebben geen antislipprofiel nodig. Dubbeltreden zijn handig omdat hier altijd twee treden uit te zagen zijn, rechte maar ook diepere hoektreden.    

 MexStair traprenovatie

Gold overzettreden zijn gelijkwaardig aan MexStair. Samengesteld uit een basis van HDF met aan de zichtzijde een HPL laminaat van slijtage klasse 33. Door toevoeging van aluminiumoxide en een gestructureerde oppervlakte zijn deze treden stroef van zichzelf en hebben geen antislipprofiel nodig. Gold in de kleuren wit of licht beton zijn de trendsetters van deze tijd. De dubbeltreden zijn handig omdat hier altijd twee treden uit te zagen zijn, rechte maar ook diepere hoektreden. 

Trapspin

Is uw keuze gevallen op een traprenovatie van laminaat?            

  • Kies dan in de webshop voor MexStair of Gold.
  • De traprenovatie kosten worden direct vermeld voor een trap met 12 treden.
  • U kunt zelf het aantal treden aanpassen.
  • Kies gelijk voor het materiaal compleet met montage of alleen de materialen al wilt u de trap zelf bekleden.

Kunt u niet slagen met de voorgestelde specificaties van deze veel voorkomende trappen? Probeer dan zelf via losse onderdelen uw traprenovatie pakket samen te stellen. Wilt u liever een offerte op maat geef dan uw wensen door via het contactformulier en vermeldt de langste afmetingen van iedere trede.